Be Mozza .. حصري: دلوقتي تقدري تشتري اللي بتتفرجي عليه وكل اللي يعجبك معانا والشحن والتوصيل لحد البيت


jumia offers

عرووض ازياء

طريقة عمل صدور الفراخ بالطحينة: تحديث

 كل عام وانتم بخير بحلول شهر رمضان المبارك
هنتابع معاكم كل يوم وصفات لذيذه جدا تقدري تعمليها في مطبخك وتقدميها علي الفطار في العزومات الرمضانيه لضيوفك فقط تابعي معنا..


 طريقة عمل صدور الفراخ بالطحينة
المكونات
 





طريقة  عمل صدور الفراخ بالطحينة

  • نصف كيلو صدور دجاج مخلى، بدون عظم وبدون جلد
  • كوب كزبرة مفرومة
  • 5 ملاعق كبيرة طحينة بيضاء
  • فص ثوم مهروس
  • ملعقة كبيرة بصل مفروم
  • ملح
  • فلفل أسود
  • كوب لبن زبادي
  • كوب بقسماط ناعم متبل بملح وفلفل أسود وبابريكا
  •  
  •  

طريقه الطهى


  1.  تغسل صدور الدجاج جيدًا، وتفتح بسكين من المنتصف، بحيث تأخذ شكل السندويتش.
  2. تخلط الكزبرة مع الملح والفلفل والبصل والثوم والطحينة وتقلب جيدًا.
  3. يتم حشو صدور الدجاج بالخليط السابق وتغلق جيدًا، ومن الممكن ربطها لضمان عدم خروج الحشو منها.
  4. نقوم بتغليف صدور الدجاج من الخارج عن طريق وضعها في اللبن الزبادي أولاً ثم في البقسماط.
  5. تترك جانبًا لمدة 15 دقيقة ثم تدخل الفرن على درجة حرارة 200 بدون أي دهون أو زيت حتى تمام النضج.
  6. مع حرارة الفرن ستخرج الطحينة ما بها من زيت مما يساعد على تحمير الدجاج.
  7. تقلب صدور الدجاج من وقت لآخر داخل الفرن حتى تتحمر من الجانبين وتقدم ساخنة .


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

كافة الحقوق محفوظة 2015 © naxra.blogspot..com موقع الموضه والازياء